Comptem amb els següents tractaments:  Microneedling, BBglow, maderoteràpia, pressoteràpia, depilació làser mèdic , Lifting facial Japonès,BBLIPS

El nostre centre oferim els millors serveis d'estètica avançada. Tots els nostres tractaments estan abalats per l'experiència d'anys treballats  amb el sector i qualificats, complint amb tots els requisits mèdic i estètics. Volem que els nostres clients es sentin còmodes i segurs amb nosaltres .
Oferim tractaments de Vanguàrdia perquè tinguis el millor resultat segons les teves necessiats.

Microneedling

És un tractament INNOVADOR el qual mitjançant l'aplicació de Mesoteràpia facial a través del dermapen (nanoagulles) s'aconsegueix millorar l'aspecte  de la pell, es rejeoveneix, s'atenuen les arrugues, es reafirma la pell, s'elimina les marques d'acné, ajuda a l'eliminació de taques solars, s'elimina ulleres i bosses, ... cada un de vosaltres té unes necessitats diferents per tant cada cop es fa un estudi personalitzat i s'apliquen els vials necessaris segons els resultats desitjats. 

Ês un tractament de llarga duració i progressiu, el qual es recomana uns manteniments perquè es mantinguin sempre els bons resultats.

Preu sessió 100€, es recomana tres sessions seguides (1 cada setmana o cada 15 dies) i llavors manteniments depenent les necessitats de cada un, hi han manteniments mensuals ni han trimestrals i n'hi han als 6 mesos.

BBglow

Amb aquest tractament original de Corea, els nostres clients aconseguiran una pell sense imperfeccions.  Consisteix en l'aplicació d'àcid Hialurònic, vitamines A,C,E i maquillatge semipermanent vegà, mitjançant micropuncions no invasives. Amb aquesta tècnica aconseguiràs un efecte porcellana exquisit.

Es un tractament recomanat per totes aquelles pells que tenen imperfeccions, l'efecte porcellana fa que et vegis la pell uniforme sense taques ,sense imperfeccions.

 

Ès un tractament que el podràs fer sempre que vulguis per veure't esplèndida.

Preu sessió 100€ 

BBglow

MADEROTERÀPIA

MADEROTERÀPIA

La maderoteràpia ès una tècnica  que consisteix en estimular el cos amb diferents utensilis de fusta que s'adapten a les diferents parts del cos, amb l'objectiu de tonificar i moldejar el cos.

Gràcies a la presió directe, continua i profunda sobre les àrees problemàtiques s'activa la circulació sanquínea, el sistema linfàtic i el metabolisme corporal ,que comença a eliminar grasses i liquids.

 

Bono 5 Sessions 225€

1 sessió  60€

 

Presoteràpia amb sauna

Mitjançant aquesta tècnica aconseguirem solucionar problemes mèdic estètics mitjançant el drentage linfàtic. La Presoteràpia afavoreix l'oxigenació del cos i disminueix la tensió sanquínea, a la vegada també nutreix les cèlules de l'organisme, estimula l'eliminació de toxines de forma natural i proporciona una agradable sensació de benestar.

 

PREU BONO 5+1 DE REGAL 175€

PRESOTERÀPIA

Depilació Làser

Depilació Làser Mèdic Coocoon

Contamos con la última tecnología para aplicar este tratamiento no invasivo de depilación. Garantizamos una eliminación del vello definitiva. Nuestra finalidad en estos tratamientos es que tengas que realizar el mínimo número de sesiones posible, por eso nos esforzamos al máximo en conseguir el mejor resultado en cada una de ellas.

Lifting Facial Japonès

Relaxa, ès terapèutic, ajuda a tensar la teva pell, redueix els nivells d'estres i d'ansietat. 

Aquest massatge facial ancestral Japonès, ès una de les tendencies de benestar i bellesa que triomfen en l'Actualitat.

Aquest era el massatge preferit de les emperatrius del passat per mantenir la pell sempre radiant i estirada.

 

Duració del Lifting 45 minuts     preu 60€

Lifting Facial Japonès

Descobreix els nostres tractaments d'estètica